به گزارش خبرگزاری آنا؛ آنتروپیک قابلیت حافظه کلود را با تغییر مهمی بهروزرسانی کرده است تا اطلاعاتی که این دستیار از گفتوگوهای کاربر به خاطر میسپارد، دیگر محدود به یک محیط خاص نباشد. از این پس حافظه کلود میان چتهای معمولی و Cowork مشترک خواهد بود؛ بنابراین کاربر هنگام جابهجایی میان این دو محیط، کمتر مجبور میشود اطلاعات و ترجیحات خود را دوباره برای دستیار توضیح دهد.
حافظه مشترک میان چت و Cowork
Cowork که آنتروپیک در ابتدای سال معرفی کرد، یک عامل رایانهای برای انجام خودکار وظایف تکراری است و میتواند برخی کارها را در فضای ابری انجام دهد. با بهروزرسانی جدید، اطلاعاتی که کلود از گفتوگوهای کاربر به خاطر سپرده است، هنگام اجرای وظایف در Cowork نیز در دسترس خواهد بود و اطلاعات بهیادسپردهشده در Cowork نیز میتواند در چتهای معمولی مورد استفاده قرار گیرد.
این تغییر بهویژه برای کاربرانی اهمیت دارد که از کلود هم بهعنوان دستیار گفتوگویی و هم برای انجام وظایف خودکار استفاده میکنند. برای مثال، اگر کاربر در چتهای قبلی درباره نحوه انجام یک کار، ترجیحات شخصی یا روند کاری خود توضیح داده باشد، هنگام سپردن همان کار به Cowork نیازی به ارائه دوباره تمام این جزئیات نخواهد داشت.
کنترل بیشتر روی اطلاعاتی که کلود به خاطر میسپارد
آنتروپیک همزمان ابزارهای بیشتری برای مدیریت حافظه در اختیار کاربران قرار داده است. کاربران طی هفتههای گذشته میتوانستند اطلاعات ذخیرهشده توسط کلود را بر اساس موضوع مشاهده کنند و جزئیات هر موضوع را از بخش تنظیمات ویرایش کنند؛ اکنون گزینه جدیدی نیز اضافه شده است که به کاربر اجازه میدهد ذخیره موضوعات حساس در حافظه را فعال یا غیرفعال کند.
این قابلیت بهصورت پیشفرض خاموش است و کلود در حالت عادی موضوعات شخصی یا حساس مانند اطلاعات مربوط به سلامت، نژاد، قومیت، باورهای مذهبی، دیدگاههای سیاسی و هویت جنسیتی را در حافظه خود ذخیره نمیکند. در صورت فعال کردن گزینه مربوط به موضوعات حساس، کلود میتواند چنین اطلاعاتی را نیز برای استفاده در گفتوگوهای آینده به خاطر بسپارد.
ذخیره اطلاعات حساس با اطلاع کاربر
پس از فعال کردن این گزینه، هر بار که کلود اطلاعاتی از این دسته را به حافظه خود اضافه کند، کاربر یک اعلان دریافت خواهد کرد. آنتروپیک همچنین تأکید کرده است که فعال کردن این قابلیت باعث نمیشود اطلاعات حساس موجود در گفتوگوهای قدیمی بهصورت خودکار به حافظه اضافه شوند و کلود تنها اطلاعات جدید را پس از فعال شدن این گزینه ذخیره خواهد کرد.
کاربر هر زمان که بخواهد میتواند ذخیره موضوعات حساس را غیرفعال کند و اطلاعات ذخیرهشده را نیز ویرایش یا حذف کند. آنتروپیک دلیل اضافه کردن این گزینه را تفاوت در دیدگاه کاربران نسبت به مفهوم اطلاعات حساس عنوان کرده است؛ موضوعی که ممکن است برای یک کاربر بیش از حد شخصی باشد، برای کاربر دیگری میتواند اطلاعات مفیدی برای شخصیسازی پاسخهای دستیار محسوب شود.
با این حال، فعال کردن حافظه موضوعات حساس به معنای ذخیره بدون محدودیت اطلاعات شخصی نیست. آنتروپیک اعلام کرده است که برخی اطلاعات، از جمله شماره تأمین اجتماعی، سابقه کیفری و وضعیت مهاجرتی، حتی در صورت فعال بودن این گزینه نیز در حافظه کلود ذخیره نخواهند شد.
حافظه کلود برای کاربران رایگان هم فعال است
قابلیت حافظه اکنون برای حسابهای رایگان، پرو و مکس کلود در دسترس است و بهصورت پیشفرض فعال خواهد بود. کاربران نسخه موبایل نیز برای دسترسی به قابلیتهای جدید باید برنامه کلود را به آخرین نسخه موجود برای اندروید یا iOS بهروزرسانی کنند.
منبع: آنا