شرکت «آنتروپیک» اعلام کرد «کلود کوورک» سرانجام به خاطر میآورد که کاربر در چت چه چیزی به آن گفته است.
به گزارش حیات به نقل از ایسنا، تغییر در سیستم حافظه هوش مصنوعی «کلود»(Claude)، یکی از آزاردهندهترین ویژگیها را در استفاده از عوامل هوش مصنوعی از بین میبرد که نیاز مداوم به یادآوری کردن چتهای پیشین به آنهاست.
به نقل از تککرانچ، شرکت «آنتروپیک»(Anthropic) روز سهشنبه اعلام کرد که سیستم حافظه مورد استفاده در چت و «کلود کوورک»(Claude Cowork) را ادغام میکند؛ به این معنی که کلود همیشه آنچه را درباره یک محتوا آموخته است حتی زمانی که درباره محتوای دیگری با او صحبت میشود به خاطر خواهد داشت.
هوش مصنوعی شرکت آنتروپیک آنچه را که کلود در حافظه خود نگه داشته است نیز آشکار میکند و به کاربران امکان میدهد تا اطلاعات مربوط به هر موضوعی را بخوانند و ویرایش یا حذف کنند. این بهروزرسانی، تجربه کاربران کلود را بهبود میبخشد زیرا به آنها امکان میدهد تا به طور یکپارچهتری بین مرحله تحقیق و اقدام حرکت کنند.
پیش از این ممکن بود کاربران در طول گفتوگو با کلود، به مرور زمان ایدههایی را برای پروژهها پرورش دهند اما وقتی زمان اجرای تغییرات فرا میرسید باید با گفتن همه جزئیات به کوورک، از نو شروع میکردند و این فوقالعاده ناامیدکننده بود. این بهروزرسانی باعث میشود کلود اکنون به جای دو محصول جداگانه، مانند یک دستیار دائمی به نظر برسد.
علاوه بر این، کلود اکنون به جای خلاصه کردن گفتوگو در پایان، موضوعات را هنگام چت کاربر به حافظه خود اضافه میکند. این امر باعث میشود که رفت و آمد بین چت و کوورک آسانتر شود زیرا خاطرات جدید سریعتر بهروزرسانی میشوند و در هر دو بخش قرار میگیرند؛ حتی اگر چت در حال انجام شدن باشد.
شرکت آنتروپیک میگوید که کلود به طور پیشفرض اطلاعات شخصی یا حساس مانند دادههای مربوط به سلامتی، نژاد، قومیت، باورهای مذهبی، سیاست، هویت جنسیتی و موارد دیگر را ذخیره نمیکند. با وجود این، کاربران در صورت تمایل میتوانند با فعال کردن گزینه «include sensitive topics in memory» این موارد را فعال کنند. همچنین، این برنامه هر زمان که موضوع حساسی در حافظه ذخیره شود، به کاربران اطلاع میدهد.
با وجود این، آنتروپیک میگوید که کلود هرگز موارد خاصی مانند شمارههای شناسایی و تأمین اجتماعی صادرشده توسط دولت، سابقه کیفری، وضعیت مهاجرت یا موارد دیگری که سیاست استفاده قابل قبول آن را نقض میکنند، ذخیره نخواهد کرد.
ویژگی حافظه به طور پیشفرض در نسخههای Free، Pro و Max در وب، دسکتاپ و گوشی فعال است. در iOS و اندروید، کاربران باید اپلیکیشن خود را به جدیدترین نسخه بهروزرسانی کنند.
منبع: حیات